Mapa na "antyradarach" jest chyba najbardziej aktualna. Tez ma lekkie zonki, ale generalnie jest ok. Mam porównanie bo się udzielam tu i ówdzie
pila prośba o pomoc...problem ze złożeniem tylnego oparcia!!
Zwiń
X
-
pila prośba o pomoc...problem ze złożeniem tylnego oparcia!!
Dzisiaj podczas próby złożenia tylnego oparcia ( Skoda Octavia 1,9 tdi 2002 r. kombii ) dźwignia od mechanizmu ( trzeba unieśc ją ku górze z tylnego oparcia ) składania została mi rękach razem z kawałkiem plastiku. Wcisnąłem ją spowrotem, natomiast nic to nie dało, mechanizm jest całkowicie luźny i nie idzie wypiąc oparcia z trzymającego go zatrzasku. Czy jest możliwośc obejścia tego zatrzasku ( rozkręcenie czegoś-oparcia lub czego kolwiek ). Sprawa jest pilna ponieważ w czwartek wybieram się nieco dalej , a ponieważ mam parę większych rzeczy do zabrania w tym celu KONIECZNIE MUSZĘ ZŁOŻYC SIEDZENIA. Jeśli nie da się tego samemu zrobic czy wiecie kto może w okolicach Poznania to szybko zrobic.
-
-
wielkie dzięki, banalnie proste, udało się, ale juz pojawil sie kolejny problem, cięgno mocno sie zblokowało, zauważyłem, że wcześniej przy ponownym wkładaniu źle weszło i się mocno zblokowało. Przy próbie wyjęcia po prostu sie urwało w połowie ( częśc ciągle tam tkwi). Kolejne pytanie czy da się jakoś wyciągnąc cały mechanizm, czy na siłe kombinerkami wyciągac urwaną częśc. Czy może poprostu jechac do tapicera samochodowego ( bo chyba ktoś taki będzie wiedział jak się tym zając )???
Komentarz
-
Komentarz